Bunlar Ümit Milli mi?

Abdullah Avcı yönetiminde ilk sınavını yarın Slovakya karşısında verecek olan A Milli Takımımız dün karşılaşmanın oynanacağı Bursa'ya giderken, yolculuk esnasında ilginç diyaloglar yaşandı.Daha önce deniz otobüsüyle Bursa'ya gideceği açıklanan kafile olum

Bunlar Ümit Milli mi?

Abdullah Avcı yönetiminde ilk sınavını yarın Slovakya karşısında verecek olan A Milli Takımımız dün karşılaşmanın oynanacağı Bursa'ya giderken, yolculuk esnasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Daha önce deniz otobüsüyle Bursa'ya gideceği açıklanan kafile olumsuz hava şartları nedeniyle seyahat seferlerin yapılamamasından ötürü Eskihisar-Topçular'dan kalkan arabalı vapur ile Bursa'ya gitmek üzere hareket etti.

Avcı en son Hırvatistan maçında forma giyen tam 8 oyuncuyu kadroya dahil etmezken feribotta yeni futbolcuları gören bazı vatandaşlar "Bunlar hangi takım?", "Ümit Milli Takım mı?" diye birbirlerine sordular. A Milli Takım olduklarını öğrenince de "Avcı gerçekten devrim yapmış. Baksanıza bunların bir çoğunu tanımıyoruz" dediler.

LEJYONERLER DÜN GELDİ
A Milli Takım, Slovakya maçının ilk antrenmanını maçın oynanacağı Atatürk Stadı'nda yaptı. Yurt dışında forma giyen futbolcular Arda, Mehmet Topal, Mevlüt, Umut ve Sinan Bolat ise milli takım kampına Bursa'da dahil oldu. Bursasporlu Serdar Aziz ise kafile Bursa'ya gelecek olmasına karşın takıma İstanbul'da katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor