Bülent Yıldırım endişesi
Süper Final'in ilk maçında İstanbul'da oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçını yönetecek olan Bülent Yıldırım ismi bordo-mavili kulübü endişelendirdi. Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon oynadığı maçlarda düdük çalan ve verdiği kararlarla Trabzonspor'a ş
Yayınlanma:
Süper Final'in ilk maçında İstanbul'da oynanacak olan Fenerbahçe-Trabzonspor maçını yönetecek olan Bülent Yıldırım ismi bordo-mavili kulübü endişelendirdi.
Trabzonspor'un geçtiğimiz sezon oynadığı maçlarda düdük çalan ve verdiği kararlarla Trabzonspor'a şampiyonluk yolunda büyük bir yara aldıran Yıldırım'ın, İstanbul'daki maçta düdük çalacak olması Trabzonspor'un keyfini kaçırdı.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.
Resmi İlanlar
Spor
