Bülent Yıldırım BJK-TS maçında

FİFA Kokartlı hakem Bülent Yıldırım bu sezon Trabzonspor’un 1 maçını yönetmiş ve bu maçta bordo mavililer sahadan 3 puanla ayrılmayı başarmıştı. Bülent Yıldırım ile Trabzonspor bu sezon 7 Ocak 2012 tarihinde İBB-Trabzonspor maçını yönetmiş ve bu maçtan bo

Bülent Yıldırım BJK-TS maçında

FİFA Kokartlı hakem Bülent Yıldırım bu sezon Trabzonspor’un 1 maçını yönetmiş ve bu maçta bordo mavililer sahadan 3 puanla ayrılmayı başarmıştı.

 

Bülent Yıldırım ile Trabzonspor bu sezon 7 Ocak 2012 tarihinde İBB-Trabzonspor maçını yönetmiş ve bu maçtan bordo mavili ekip 2-0’lık galibiyetle ayrılmıştı.

 

Yıldırım geçtiğimiz sezon 22 Nisan 2011 tarihinde deplasmanda oynanan Eskişehir-Trabzonspor maçında görev almış ve maç 0-0 bitmişti.Bu maçta Burak Yılmaz’ın 2 golünü faul gerekçesiyle vermeyen Bülent Yıldırım Trabzonspor’u şampiyonluktan etmişti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor