Bülent Korkmaz'dan TS yorumu

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor'u ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor zorlu maçın hazırlıklarına başladı.Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.Hasan Do

Bülent Korkmaz'dan TS yorumu

Spor Toto Süper Lig'de bu hafta Trabzonspor'u ağırlayacak olan Kardemir Karabükspor zorlu maçın hazırlıklarına başladı.

Kardemir Karabükspor, Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında, sahasında oynayacağı Trabzonspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Hasan Doğan Spor Tesisleri'nde, teknik direktör Bülent Korkmaz yönetiminde gerçekleştirilen ve sakatlığı devam eden Deumi'nin katılmadığı antrenmanda oyuncular, pas ve teknik çalışma yaptı.

Korkmaz, gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu sahalarında oynayacakları Trabzonspor maçının hazırlıklarını aralıksız sürdürdüklerini, yeni transferlere özel antrenman programı uygulayarak bu maça yetiştirmeye çalıştıklarını söyledi.

Trabzonspor maçını kesinlikle kaybetmemeleri gerektiğini vurgulayan Korkmaz, şöyle dedi:

''Kazanırsak çok iyi olur bizim için. Özellikle kendi evimizde maç kaybetmemeliyiz. Sahamızda oynayacağımız 8 maçımızdan en az 5 veya 6'sını kazanmalıyız, Trabzonspor'u da bunların içine kadarsak iyi olur bizim için. Ben inanıyorum ki, deplasmanda da galip geleceğiz"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor