Bülbül'den 1461'e başkanlık sinyali

1461 Trabzonspor da yapılan kongre ardından Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa gelmesiyle birlikte 1461 Trabzon'da başta Başkan Suat Şen ve yönetimi toplu olarak istifalarını Trabzonspor'un yeni yönetimine sunmuştu. Bu gelişmelerin ardından 1461 Trabzon'da yeni

Bülbül'den 1461'e başkanlık sinyali
1461 Trabzonspor da yapılan kongre ardından Hacıosmanoğlu'nun başkanlığa gelmesiyle birlikte 1461 Trabzon'da başta Başkan Suat Şen ve yönetimi toplu olarak istifalarını Trabzonspor'un yeni yönetimine sunmuştu.
 
Bu gelişmelerin ardından 1461 Trabzon'da yeni başkanın kim olacağı merakla bekleniyor.Başkanlık için en başta ismi geçen ise Makine Mühendisleri Odası Başkanı Şaban Bülbül oldu.
 
Yapılacak kongre öncesinde Şaban Bülbül'ün resmen başkan adaylığını açıklaması bekleniyor.Bülbül'ün yakın çevresine de başkanlık için baskı yaptığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor