Bulak resmen Trabzonspor’da

Futbolcu izleme ve araştırma koordinatörlüğü için Teknik Direktör Giray Bulak ile anlaşmaya varan Trabzonspor bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde imza töreni düzenledi. Tecrübeli hoca hem iç hem de dış transferde rol oynayacak. Oyuncu araştıracak, teknik

Bulak resmen Trabzonspor’da

Futbolcu izleme ve araştırma koordinatörlüğü için Teknik Direktör Giray Bulak ile anlaşmaya varan Trabzonspor bugün Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde imza töreni düzenledi.

 

Tecrübeli hoca hem iç hem de dış transferde rol oynayacak. Oyuncu araştıracak, teknik heyet ve yönetimle fikir alış-verişi yapacak.

 

Düzenlenen imza töreninde konuşan Asbaşkan Nevzat Şakar, "Bildiğiniz gibi giray bulak hocamızla Trabzonspor Transferçalışmaları il ilglii genel menejer olarak göreve başlatmış bulunmaktayız. bütün alt yapı ve trabzonspor'un transfer çalışmalarında şenol hacaile tek yetkilidir. bu görevi en iyi şekilde yapacağını bize söylemiştir. inşallah trabzonspor için hayırlı ve çok başarılı bir çalışma olur" dedi. 

 

300.20120730114754.jpg

 

 

Giray Bulak hem şehrinde hemde kulübünde olmaktan çok mutlu olduğunu belirterek, "Trazonspor ülkemizin ve dünyanın çok önemli bir kulübü. Dolayısıyla bu külüpte çalışmak beni soın derece memnun etmektedir.. Bundan ötürü kulüpleri geliştirmek son derece önemli. Bunun için antrenörlerin futbolun içinde olması çok önemli. Trabzonspor hem ismi ile hem başarısı ile çok önemli yerlere gelecektir. Asbaşkanımızında dediği gibi bütün bölümlerde Transfer konusunda birlik sağlamak için çalışacağız. Bunu sağladımızda çok daha başarılı olacağımıza inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler