Bulak: Mustafa-Serdar gündemde

Trabzonspor yönetimi tarafından genel Koordinatörlük görevine getirilen Giray Bulak, bordo mavili kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı. Bulak, Trabzonspor'un futboılcu üretmek zorunda olduğunu belirterek"  Benim misyonum; yöneti

Bulak: Mustafa-Serdar gündemde

Trabzonspor yönetimi tarafından genel Koordinatörlük görevine getirilen Giray Bulak, bordo mavili kulübün transfer çalışmalarıyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

 

Bulak, Trabzonspor'un futboılcu üretmek zorunda olduğunu belirterek"  Benim misyonum; yönetimimiz ve teknik direktörümüzle birlikte, kendi futbolcusunu üreten ve başarıya bu yolla giden bir Trabzonspor oluşturmaktır" diye konuştu. 

 

TEKLİF BEŞİKTAŞ'TAN GELDİ / Devamı Sayfa 2'de

 

Bulak, "Beşiktaş kulübünden  Mustafa Pektemek için  görüşüldü.  Hocaya soralım dediler. Sonra görüşmeler durdu. Bir süre sonra Beşiktaş bizden Volkan Şen’i istedi . Bizim Volkan'ı bırakmak gibi bir düşüncemiz yok.Mustafa transferinde şartlar oluşursa neden olmasın

 

Hocamız Güneş kamptakı tüm futbolcuların performansından memnun. Transferi  zaman göstercek ama bu son derece güncel bir transfer çalışması. Önemli de bir olasılık." dedi.

 

KURTULUŞ İÇİN TEKLİFTE BULUNDUK / Devamı Sayfa 3'te

 

Genel Menajer Bulak, "Gaziantepspor'a Serdar Kurtuluş için teklifte bulunduk fakat Serdar'a karşılık Sapara'yı istediler. Şuan bu teklifte bir anlaşma sağlanamaz. Biz yararlanmayı düşünmediğimiz oyuncular Tayfun, Brozek kardeşler ve Barış Ataş'ı uygun şartlarda isteyene verebiliriz. Hocamız Sapara'dan çok memnun.  Biz Sapara'yı vererek değil ancak  farklı şartlar altında Serdar'ı kadromuza katabiliriz" diye konuştu.

 

Giray Bulak, iki stoper bir de forvet alacaklarını sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler