Bucaspor yönetimi TFF ile görüştü

Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor Kulübü'nün yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile İstanbul'da görüştü.Bucaspor Kulübü Başkanı Şükrü Kayagüney ve yönetim kurulu üyeleri, TFF'nin İstinye'deki merkez binasında,

Bucaspor yönetimi TFF ile görüştü

Bank Asya 1. Lig takımlarından Bucaspor Kulübü'nün yöneticileri, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Mehmet Ali Aydınlar ile İstanbul'da görüştü.

Bucaspor Kulübü Başkanı Şükrü Kayagüney ve yönetim kurulu üyeleri, TFF'nin İstinye'deki merkez binasında, Mehmet Ali Aydınlar ile bir araya geldi.

Bucaspor Asbaşkanı ve Basın Sözcüsü Hüsnü Kaya, TFF binasından ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, Bucaspor yönetimi olarak TFF Başkanı Aydınlar'dan daha önce randevu aldıklarını belirterek, ''Sayın Başkan, yönetim kurulu toplantısından çıkıp, bizimle bir araya geldi. Sorunlarımızı ve sıkıntılarımızı anlattık. 1 sezon öncesinde Süper Lig'de en üst puanda düşen bir takımız. Bu sorunlar içerisinde mağduriyetimizin giderilmesi, iadeyi itibarımızın yapılmasını istiyoruz'' dedi. Kaya, sözlerini şöyle sürdürdü: ''Sayın Başkan, incelemelerinin olduğunu, çıkan Etik Kurulu raporlarının ve iddianamenin üstüne 70 klasör daha ek geldiğini söyledi.

Bunların hepsinin incelenip, sezon sonunda bu mağduriyetin giderilmesi konusunda, uzmanlarla birlikte çaba harcadıklarını, Federasyonun, UEFA ile birlikte bu kararı vereceğini söyledi. Fakat bunun ne kadar bizi ve ülkemizi tatmin edeceği noktasında... İnşallah iyi olur. Türk futbolu kirlenmişliğinden, temizlenerek kurtulur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler