Bucaspor siyaha bürünecek

 Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde, dün vücudundaki tümörün alınması sırasında hayatını kaybeden Bucaspor taraftarı Hasan Erbaş, sevenlerini üzdü. Bucaspor taraftarı arkadaşlarının ölümü üzerine 1461 Trabzon maçında tamamen siyah giyinme kararı aldı. Geçti

Bucaspor siyaha bürünecek

 Antalya Akdeniz Üniversitesi’nde, dün vücudundaki tümörün alınması sırasında hayatını kaybeden Bucaspor taraftarı Hasan Erbaş, sevenlerini üzdü. Bucaspor taraftarı arkadaşlarının ölümü üzerine 1461 Trabzon maçında tamamen siyah giyinme kararı aldı. 

Geçtiğimiz hafta fenalaşan ve Antalya Akdeniz Üniversitesi’ne kaldırılan Bucaspor tribününün sevilen isimlerinden 20 yaşındaki Hasan Erbaş, 6 gün yoğun bakım ünitesinde kaldı.
 
Dün ameliyata alınan Hasan Akbaş, vücudundaki tümörün alınması sırasında hayatını kaybetti. Bucaspor taraftarı arkadaşlarının ölümü üzerine 1461 Trabzon maçında tamamen siyah giyinme kararı aldı. Yapılan açıklamada, "Tüm B.F.C ailesinin ve Bucaspor camiamızın başı sağ olsun. Kardeşimiz Hasan'ı memleketi Afyon'da defnettik ve son görevimizi yerine getirdik. Daha 1 ay öncesine kadar sabahlayarak Karşıyaka maçı için muhteşem bir pankartı birlikte yaptık. 13. hafta stadımızda oynanacak Göztepe maçına da sözümüz vardı. Günlerce harıl harıl durmadan en iyi el emeği pankartları yapacak, tribün şovumuza renk katacaktık. Vefatı sebebiyle, 1461 Trabzon maçında bütün B.F.C ailesi olarak tribünde siyah giyiniyoruz" denildi.
 
Bucasporlu futbolcuların da bugün sahaya çıkarken ellerinde Hasan Erbaş’a hitaben 'Sen cennetteki biz, biz tribündeki sen' yazılı pankarttı taşıyacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor