Bucaspor 8 kişi kaldı, Tavşanlı kazandı

PTT 1. Lig'de 3. hafta maçında Bucaspor ile Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi. Yeni Buca Stadı'nda Bucaspor'un 8 kişi tamamladığı maçta gülen taraf 2-1'lik skorla Tavşanlı Linyitspor oldu.Tavşanlı Linyitspor'a galibiyeti getiren golleri 80. dakikada

Bucaspor 8 kişi kaldı, Tavşanlı kazandı

PTT 1. Lig'de 3. hafta maçında Bucaspor ile Tavşanlı Linyitspor karşı karşıya geldi. Yeni Buca Stadı'nda Bucaspor'un 8 kişi tamamladığı maçta gülen taraf 2-1'lik skorla Tavşanlı Linyitspor oldu.

Tavşanlı Linyitspor'a galibiyeti getiren golleri 80. dakikada Mehmet Besler ve 88. dakikada Cafercan Aksu kaydetti. Ev sahibi Bucaspor'un tek golü ise 37. dakikada Umut Gündoğan'dan geldi.

Karşılaşmada üstünlüğünü koruyamayan Bucaspor'da oyunun son dakikalarında Luiz Henrique ve Zafer Çevik ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü. Son saniyelerde ise Tamandani Nsaliwa direk kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Bu galibiyetin ardından Tavşanlı Linyitspor ilk galibiyetini aldı ve puanını 3 yaptı. Bucaspor da 3 puanda kaldı.

PTT 1. Lig'de bir sonraki hafta maçında Bucaspor, Fethiyespor'a konuk olacak. Tavşanlı Linyitspor, Ankaraspor'u ağırlayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler