Bu yıl herkes bizi konuşacak

 Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Ofspor'da Asbaşkan Hafiz Şirazi geçen yılki yapılan hataradan büyük dersler çıkardıklarını ve bu yılda Ofspor'u taşıyabilecekleri en iyi yere taşımak istediklerini söyledi. Kaba, "Yeni hocamız İsm

Bu yıl herkes bizi konuşacak

 

Önümüzdeki sezon Spor Toto 2. Lig'de mücadele edecek olan Ofspor'da Asbaşkan Hafiz Şirazi geçen yılki yapılan hataradan büyük dersler çıkardıklarını ve bu yılda Ofspor'u taşıyabilecekleri en iyi yere taşımak istediklerini söyledi.

 

hafiz_sirazi.jpg

Kaba, "Yeni hocamız İsmail Batur'a güvendiğimiz için takımı ona teslim ettik. Hocamız ile ligde iyi yerlere geleceğimizi umuyoruz. İlerleyen günlerde transfer komitemiz ile bir araya gelerek, hocamızın bize vereceği rapor doğrultusunda önce iç daha sonrada dış transferi noktalayacağız" diye konuştu.

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor