'Bu takımın ilacı 3 puan'

 Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş sınavı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Takımının iyi yolda olduğunun altını çizen Güneş, “Ligde şu ana kadar istikrarsız bir görüntü çizdik. Şanssızlıklardan yaşadık ama her şeye rağmen ayakta kalıp hed

'Bu takımın ilacı 3 puan'

 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Beşiktaş sınavı öncesi önemli açıklamalar yaptı. Takımının iyi yolda olduğunun altını çizen Güneş, “Ligde şu ana kadar istikrarsız bir görüntü çizdik. Şanssızlıklardan yaşadık ama her şeye rağmen ayakta kalıp hedeflerimize yürüyoruz. Her geçen gün daha iyi seviyeye geliyoruz.  Beşiktaş karşısında alacağımız galibiyet hem takıma hem de camiaya büyük moral aşılayacak. Gelecek haftalar öncesi de özgüvenimiz artacak” dedi. Yeni bir kadronun temellerini atmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade eden tecrübeli teknik adam, “Bu yolda özellikle sakatlıklar nedeniyle bir çok isimden yararlanamamız bu süreci uzatıyor. Ancak yine de galibiyetler ile özgüven kazanan oyuncuların takım bütünlüğüne daha çabuk adapte oluyorlar. Kazanmak bu takımın ilacı. Zirvede yolumuza devam edip, sezon sonuna kadar Trabzon olarak bu yolda iddiamızı koruyacağız” ifadelerini kullandı. 
 
‘Dikkatli olmalıyız’
 
Milli aranın kendileri için iyi olduğunu da vurgulayan Güneş şunları söyledi: “Beşiktaş’ın durumu kimseyi yanıltmasın. Yaralı ve sıkıntılı takımlar bu dönemlerde böyle maçlara büyük önem verir. Bunun için dikkatli olup, kendi oyunumuzu oynayarak İstanbul’dan galibiyetle dönmeyi amaçlıyoruz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler