Bu takıma inanmalıyız

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu da, mevcut kadronun UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmasının alkışlanacak bir durum olduğunu belirterek, 'Ligde de iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Bu takıma inanmalıyız. Malouda henüz tam olarak

Bu takıma inanmalıyız

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Sebahattin Çakıroğlu da, mevcut kadronun UEFA Avrupa Ligi'nde gruplara kalmasının alkışlanacak bir durum olduğunu belirterek, 'Ligde de iyi bir noktaya geleceğimize inanıyorum. Bu takıma inanmalıyız. Malouda henüz tam olarak hazır değil ama yaptıkları ortada. Bosingwa'da takıma dahil olunca daha da güçleneceğiz. Başkanımız forvet transferi ile bizzat ilgileniyor. O bölgeye takviye yapmayı bizde çok istiyoruz. Yarın ki maçta Aksihar Belediyespor'u mağlup edip zaten yüksek olan moral motivasyonumuzu daha da artırmak istiyoruz' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor