Bu sıralama Trabzon'a yakışmıyor

Spor Toto Süper Lig'de 4.hafta başlarken Trabzonspor'da gözler Kardemir Karabükspor karşılaşmasına çevrildi.Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 haftada aldığı başarısız sonuçlarla puan durumunun 16.sırasında bulunan Trabzonspor'un topladığı puan 2.Ligin ilk haft

Bu sıralama Trabzon'a yakışmıyor

Spor Toto Süper Lig'de 4.hafta başlarken Trabzonspor'da gözler Kardemir Karabükspor karşılaşmasına çevrildi.

Spor Toto Süper Lig'de ilk 3 haftada aldığı başarısız sonuçlarla puan durumunun 16.sırasında bulunan Trabzonspor'un topladığı puan 2.

Ligin ilk haftasında karşılaştığı Manisaspor ile 1-1 berabere kalan Bordo Mavililer 2. haftada kendi sahasında İstanbul Büyükşehir Belediye ile karşılaştı ve sahadan 1-0 mağlubiyetle ayrıldı.

3.hafta karşılaşmasında Samsunspor karşısında 1-0 galip iken maçın 85.dakikasında yediği golle maçı 1-1 bitiren va 1 puana razı olan Trabzonspor 4.hafta kendi sahasında Karabükspor ile karşılaşıyor.

İnter Trabzonspor'u kurtardı:

Lig de aldığı başarısız sonuçlarla aldığı 2 paunla sıralamanın 16.sırasında bulunan Trabzonspor da bu başarısız gidişin nedenleri araştırılıyor.

Geçen yıl kadrosunda bulunan güçlü isimleri tutamayarak elinden kaçıran Trabzonspor yönetiminin bu başarısızlıkta en büyük etken olduğu düşünülürken, bu düşüncelerin gür sesle çıkmamasının nedeni ise deplesmanda alınan İnter galibiyeti olarak görülüyor.

Bilindiği gibi Trabzonspor Şampiyonlar Ligi ilk maçında deplesmanda karşılaştığı İnter'i 1-0 yenmişti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor