Bu sevince paha biçilemez...

Karşılaşma sonrasında alınan 3 puan kadar da yıldız futbolcunun yeşil sahalarada yeniden çıkması da konuşuldu.Twitter’da Trabzonspor’la yazılan twitler’in büyük bölümünü Giray’la ilgili olanlar oluşturdu. 27 yaşındaki futbolcuya birçok geçmiş olsun mesajı

Bu sevince paha biçilemez...

Karşılaşma sonrasında alınan 3 puan kadar da yıldız futbolcunun yeşil sahalarada yeniden çıkması da konuşuldu.

Twitter’da Trabzonspor’la yazılan twitler’in büyük bölümünü Giray’la ilgili olanlar oluşturdu. 27 yaşındaki futbolcuya birçok geçmiş olsun mesajı atıldı. “Adamın kralı. Hoşgeldin. O kutsal formayı inşallah hiç çıkartmazsın üzerinden” ve “Yüzündeki sevgiyi, Emerson’u beklerken kenarda sende olan mutluluğu anlamamak mümkün değil” twitleri en çok paylaşılanlar arasına girdi. Bu arada Giray da kendi hesabından Yattara’nın kendisini aradığı sırada telefonunun ekranını gösteren bir  fotoğraf çekerek, “Abilerin kralı İbo Abim” yazdı ve takipçileriyle paylaştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler