Bu proje Trabzon'a para akıtacak

Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.’nin sahibi olduğu “Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic. Ltd. Şti.” üzerinden yürütülen 28 MW kapasiteli ve yıllık 10.milyon USD gelir hedeflenen “Uzungöl Regülatörü Hes Projesi” için, Çevre ve Şehircilik Müd

Bu proje Trabzon'a para akıtacak

Trabzonspor Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş.’nin sahibi olduğu “Bordo Mavi Enerji Elektrik Üretim Tic. Ltd. Şti.” üzerinden yürütülen 28 MW kapasiteli ve yıllık 10.milyon USD gelir hedeflenen “Uzungöl Regülatörü Hes Projesi” için, Çevre ve Şehircilik Müdürlüğü’nün oluşturduğu bilirkişi kurulu tarafından “uygunluk raporu” alındı.

 

Buna göre ÇED raporunun onaylanmasıyla askı süreci başlatılarak, finansman modeli belirlenmesiyle proje ihale aşamasına getirilmiş oldu. Söz konusu projenin hayata geçirilmesiyle, Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret A.Ş. Trabzonspor Futbol A.Ş.’den olan alacaklarının tahsili konusunda da çok ciddi bir kaynak elde etmiş olacak.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor