Bu olay Akçay'ı mutlu etti!

Trabzonsporlu futbolcular ve teknik ekip, yeni sezon hazırlıklarına 2 bin 635 rakımlı Davraz Dağı'nın eteklerindeki Sirene Davraz Oteli'nde devam ediyor.Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana hafif ağrıları bulunan Emre, Abd

Bu olay Akçay'ı mutlu etti!

Trabzonsporlu futbolcular ve teknik ekip, yeni sezon hazırlıklarına 2 bin 635 rakımlı Davraz Dağı'nın eteklerindeki Sirene Davraz Oteli'nde devam ediyor.

Teknik direktör Mustafa Akçay yönetiminde gerçekleştirilen antrenmana hafif ağrıları bulunan Emre, Abdülkadir, Caner ve kaleci Fatih ile Janko katılmadı. Kampta, mazareti bulunmayan Zokora ve Bamba da yer almadı
AKÇAY'I MUTLU EDEN OLAY
Akçay, idman öncesi futbolculara yaptığı konuşmada, dün yapılan Kabala maçında atılan gollerden sonra tüm takımın hep birlikte sevinç yaşamasının kendisini mutlu ettiğini, gol sevincinin takımın yüzü olduğunu kaydetti.

Bordo-mavili futbolcuların dünyada 5 milyon profesyonel oyuncudan farkı bulunmadığını ifade eden Akçay, takımdaki futbolcuların dayanaklı, motivasyon sahibi olması gerektiğini vurguladı.

Konuşmanın ardından ısınma hareketleri yapan futbolcular, taktik ağırlıklı çalışma yaptı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler