Bu nasıl iş böyle?

Trabzonspor, yabancı kontenjanını boşaltmak adına, Marek Sapara, Marek Cech ve Emerson ile anlaşarak yollarını ayırmıştı. Üstelik Emerson ve Marek Cech’e sözleşmelerindeki maddeler gereği sözleşme fesih bedeli ödendi.Bu iki oyuncuya haftalardır teklif bek

Bu nasıl iş böyle?

Trabzonspor, yabancı kontenjanını boşaltmak adına, Marek Sapara, Marek Cech ve Emerson ile anlaşarak yollarını ayırmıştı. Üstelik Emerson ve Marek Cech’e sözleşmelerindeki maddeler gereği sözleşme fesih bedeli ödendi.

Bu iki oyuncuya haftalardır teklif beklendi. Ancak ne hikmettir ki iki oyuncu da para verip gönderildiklerinden birkaç gün sonra hemen yeni bir takımla anlaşmaya vardılar. Marek Cech İtalya Serie A takımlarından Bologna ile, Emerson ise Fransa’nın Rennes Kulübüyle anlaşmaya vardı. Brezilyalı oyuncu Emerson önceki gün Rennes’in Lille ile oynadığı müsabaka öncesi taraftarlara tanıtıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler