"Bu maçı kaybetmeye tahammülümüz yok"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Ankaragücü maçını kaybetmeye tahammülümüz yok" dedi.   Durmuş,yaptığı açıklamada, deplasmanda 2-1 kaybettikleri Şanlıurfaspor maçında büyük avantaj yitirdiklerini söyledi.      Şanlıurf

"Bu maçı kaybetmeye tahammülümüz yok"

PTT 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Besim Durmuş, "Ankaragücü maçını kaybetmeye tahammülümüz yok" dedi.   

Durmuş,yaptığı açıklamada, deplasmanda 2-1 kaybettikleri Şanlıurfaspor maçında büyük avantaj yitirdiklerini söyledi. 
     
Şanlıurfa'ya moralli gittiklerini ancak iyi oynamadıklarını vurgulayan Durmuş, ''Şanlıurfaspor bizden daha agresif ve arzuluydu. Maçı berabere de bitirebilirdik, son dakikalarda iyi pozisyonlar bulduk ama değerlendiremedik. İstemediğimiz sonuçla karşılaştık. Büyük bir camia olduğumuz için bu maçı kazanarak play-off beklentimizi ilerleyen haftalara taşımak istemiştik ama başaramadık" diye konuştu. 
     
Ankaragücü ile pazar günü sahalarında oynayacaklarını ifade eden Durmuş, "Bu maçı kazanıp işimize bakacağız, 3 puana ihtiyacımız var. Rakibimizin durumu ne olursa olsun biz iyi oynayıp kazanmak istiyoruz. Ankaragücü maçını kaybetmeye tahammülümüz yok" dedi. 
     
Ligde her hafta farklı sürprizler yaşandığını vurgulayan Durmuş, "Kayseri Erciyesspor, sahasında oynadığı 2 maçı kaybedebiliyor. Geçen hafta sonu Ankaragücü, Göztepe'yi mağlup etti. Yani herkes herkesi yenebilir, sürprizler olabilir. Bizim ayaklarımızı sağlam basmamız ve maçı kazanmamız lazım" ifadesini kullandı. 
     
Bu arada Samsunspor, Ankaragücü maçının hazırlıklarına Nuri Asan Tesislerinde başladı. Teknik direktör Durmuş yönetiminde çalışan kırmızı-beyazlı ekip, koşu ve çift kale maç yaptı. İdmanda golcü futbolcular Abdülkadir Özgen, Haluk Türkeri ve Ahmet Arı şut çalışması yaptı. 
     

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor