Bu maç bir sezona bedel!

 Adeta ‘bir sezona bedel’ niteliğindeki karşılaşma öncesi kenetlenen Bordo-Mavililer rakibini safdışı edip, camiasını sevindirmek istiyor. Şimdiye kadar 13 kez final oynayıp, 8 kez kupayı müzesine götüren Fırtına, yıl zafere ulaşıp, adını Avrupa’ya yazdır

Bu maç bir sezona bedel!

 Adeta ‘bir sezona bedel’ niteliğindeki karşılaşma öncesi kenetlenen Bordo-Mavililer rakibini safdışı edip, camiasını sevindirmek istiyor. Şimdiye kadar 13 kez final oynayıp, 8 kez kupayı müzesine götüren Fırtına, yıl zafere ulaşıp, adını Avrupa’ya yazdırmanın peşinde. Bu önemli müsabaka saat 19.00’da başlayacak. Tolga Özkalfa’nın yöneteceği maç Atv’den naklen yayınlanacak.

Evinde yenilmedi

Kupada rakibiyle bugüne kadar 2 kez karşı karşıya gelen Trabzonspor 18 Aralık 2002’de rakibini 5-2 mağlup etmiş, bu yıl ise bir kez daha Yiğidolar’la eşleyen Bordo-Mavililer, deplasmanda rakibine 2-1 boyun eğmişti. Karadeniz ekibinin, bu sezon kupada sahasında kimse bileğini bükemedi. Evinde oynadığı 4 maçtan zaferle ayrılan Fırtına, Şanlıurfa’yı 4-0, Eskişehir’i 2-0, Mersin İdmanyurdu’nu 3-0 ve Antalya’yı 1-0 yendi. 2007-08 sezonunda Kayserispor’la Türkiye Kupası’nı kazanan Tolunay, Kafkas, aynı başarıyı Trabzon’un başında da yaşamayı hedefliyor.

Muhtemel 11'ler

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Giray, Mustafa, Cech, Zokora, Adrian, Soner, Yasin, Olcan, Halil

Sivasspor: Borjan, Erhan, Navratil, Ümit, Ziya, Grosicki, Kadir, Adem, Aatif, Erman, Eneramo

STAT: Avni Aker

SAAT: 19.00

YAYIN: ATV

HAKEM: Tolga Özkalfa

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor