'Bu kulüpten en son Güneş gider'

"Güneş ayrılıyor" haberleri üzerine Trabzonspor yönetimi, duruma el koydu: "Güneş kulüpten en son gidecek insandır. Herkes gider, hocamız kalır" Süper Final maçlarının sona ermesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş'in Trabzonspor'dan ayrılacağı söyle

'Bu kulüpten en son Güneş gider'

"Güneş ayrılıyor" haberleri üzerine Trabzonspor yönetimi, duruma el koydu: "Güneş kulüpten en son gidecek insandır. Herkes gider, hocamız kalır"

 

Süper Final maçlarının sona ermesinin ardından teknik direktör Şenol Güneş'in Trabzonspor'dan ayrılacağı söylentileri gündemi yoğun bir şekilde meşgul ederken, Trabzonspor yöneticileri böyle bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Bordo-mavili kulübün asbaşkanı Nevzat Şakar, önceki gün tecrübeli teknik adam ile bir araya gelerek önümüzdeki sezon için ön çalışmalar yaptıklarını ifade ederken, yönetici Coşkun Çebi ise bu haberlerin Trabzonspor'u yıpratmak için kasıtlı yapıldığını söyledi.

Şenol Güneş'in takımın başında kalıp kalmayacağı gibi bir gündemlerinin olmadığını kaydeden Şakar, "Gelecek ile ilgili planlar, programlar yapılırken zaten böyle bir şey mümkün olur mu? Biz hocamızı niyeti olsa dahi bırakmayız. Kendisinin kulübümüze vereceği daha çok hizmetler var" ifadesini kullandı. 

 

BUNLAR KASITLI YAPILIYOR 

Şenol Güneş'in Trabzonspor'un sembol isimlerinden olduğuna dikkat çeken Coşkun Çebi ise "Şenol hocamız bu kulüpten en son gidecek insandır. Ondan önce ben giderim ama hocamız kalır. Herkes hata yapabilir. Her nedense kasıtlı olarak hocamızın üzerine geliniyor. Biz bu oyuna gelmeyeceğiz" diye konuştu.

 

ŞENOL HOCA PFDK'YA SEVK EDİLDİ 

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, Süper Final Şampiyonluk Grubu'nun son haftasında Beşiktaş'tan bir puan alarak Avrupa Ligi biletini ceplerine koydukları karşılaşma sonrası hakem Fırat Aydınus'a hakaret ettiği iddiası ile Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edildiği bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor