"Bu kadar zavallı olmayın!"

Trabzonsporlulara hakları olan kupayı istemeleri bile suç olmaya başladı.Haber61.Net diyorki; Nereden neyi çarpıtsak da Fenerbahçe lehine kullansak için bekleyenler şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın açıklamalarını çarpıttılar.Aylard

"Bu kadar zavallı olmayın!"

Trabzonsporlulara hakları olan kupayı istemeleri bile suç olmaya başladı.

Haber61.Net diyorki; Nereden neyi çarpıtsak da Fenerbahçe lehine kullansak için bekleyenler şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın açıklamalarını çarpıttılar.

Aylardan beri Türkiye Futbol Federasyonu’nu da arkalarına alarak belgelerle, delillerle, kayıtlarla belgelenmiş şike ve teşvik belgelerine rağmen hala “suçsuzuz” diyen böyle bir camia ve onun kalemşörlerinin Bakan Bayraktar’ın da söylemlerini çarpıtmalarından daha doğal ne olabilir ki…

Bakan Bayraktar Trabzonludur ve Trabzonsporludur dolayısıyla Trabzonspor yönetiminin aylardan beri yaptığı çalışmaları kendine de mal ederek “İnce ayarlı çalışmalar yapıyoruz” demiştir. Ne var bunda?

Trabzonspor ve onun taraftarlarının 2010-2011 yılında katledilişlerini UEFA ya şikayet ederek tepki göstermeleri bir ince ayar değil mi?
Trabzonspor yönetiminin taraftarından gelen baskılara rağmen susarak sesini gür çıkarmaması yargıya taşınmış bir konu hakkında konuşmaması bir ince ayar değil mi?
Hukuk sürecini beklemek ve belgelerle ispatlanmış şike ve Teşvik sonucunu beklemek bir ince ayar değil mi?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Erdoğan Bayraktar’da Trabzonspor ve onu taraftarının aylardır yapmış olduğu strateji ve çalışmaları “İnce ayar yapıyoruz” cümleleriyle ifade etmiştir. Ne var bunda…
Trabzonspor katledilirken sesini çıkarmayanlar.

Fenerbahçe zaten kendisini “Fenerbahçe Cumhuriyeti” olarak ifşa etmiş.
Onlar için varsa yoksa kendi çıkarları.
Onlar yıllarca öyle şımarmış ki, kendi istekleri doğrultusunda konuşmayan herkesi kalemşörleri ile öyle karalamış ki.
Bunun son örneği de Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar.

İnce İnce Yasemince” başlığı ile mesajlar veren başta TFF ve onun kurulları olmak üzere spor camiasını etkileyen Aykut efendinin konuşmalarına en uygun cevabı da Erdoğan Bayraktar vermiş “İnce ayar” demiş.
Hukuk var Kanun var bunlar uygulanmalı, herkes hukuk doğrultusunda karar vermeli” demiş.
Başka ne demesini bekliyordunuz!

Bakanın bu konuşmasını çarpıtıp İstifaya davet eden sarı lacivert formalı Rıdvan Dilmen de Bakan Bayraktar’ın bu konuşmasını da menfaatleri doğrultusunda çarpıtarak “Bayraktar Erdoğan’ı zor durumda bıraktı” demiş.

Rıdvan, asıl siz Dolmabahçe’de Başkakan’a geçmiş olsun ziyaretine gittiğinizde, adı şike operasyonunda geçmiş menajer Ekrem Okumuş’u da götürerek getirmeniz yetmezmiş gibi birde hatıra fotoğrafı çekip başbakanla aynı kareye koyarak Başbakanı zor durumda bıraktınız.

Bakanı etik davranmamakla suçlayan Rıdvan Dilmen, Orduspor maçı öncesi Aykut Kocaman’ı alıp TFF Başkanı Mehmet Ali Aydınlar’a niye koştuğunu açıklasın !

Burası Türkiye Cumhuriyeti ve sizler yıllarca şımartılmanızı ve her şeyi kendinize hak sayma sevdanızdan Hukukun ve yargının ince ayarları ile vazgeçeceksiniz. Bu zaman alacak olsa bile.

Ayrıca hatırlatırız ki; herkes "Fenerbahçe küme düşmemelidir" şeklinde açıklama yaparken spora siyaset karışmıyor muydu? Şimdi mi karışmaya başladı?

Ey Fenerbahçe camiası onun kalemşörleri bu kadar zavallı olmayın!

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor