"Bu imajı vermek Trabzonspor'a hakaret"

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası, Hakemler Derneği ile birlikte, Arsin, Araklı, Sürmene ve Of ilçelerini ziyaret etti. BİZ ŞİKEYLE MÜCADELE EDERKENTrabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, s

"Bu imajı vermek Trabzonspor'a hakaret"

Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası, Hakemler Derneği ile birlikte, Arsin, Araklı, Sürmene ve Of ilçelerini ziyaret etti. 

BİZ ŞİKEYLE MÜCADELE EDERKEN
Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, seçim ziyaretlerini sürdürüyor. Kulaçoğlu dün, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu ile birlikte, Hakemler Derneği Trabzon Şube Başkanı Muhammet Başkan ve yönetimini ziyaret etti. Kulaçoğlu yine dün, Arsin, Araklı, Of ve Sürmene ilçelerini ziyaret ederken, Trabzonsporluların büyük ilgisiyle karşılandı. Bordo-mavili taraftarlar, Başkan Adayı Kulaçoğlu’nun şike sürecinde verdiği mücadeleden dolayı kendisine teşekkür etti. Kulaçoğlu da kendisine gösterilen ilgiye çok teşekkür ederek, “Biz şike sürecinde mücadele ederken birileri bu süreçte üyelerin aidatını ödemekle meşguldü” dedi. 
 
ALTYAPIYA YÜZDE 10’LUK PAY AYRILACAK
Göreve geldikleri ilk süreçte yıldız transfer sözü veremeyeceklerini belirten Kulaçoğlu, “Mevcut yabancıların durumu büyük sorun teşkil ediyor. Onları uygun bir bonservisle gönderdikten sonra 1461 Trabzon ve bünyemizde bulunan gençler arasından önce yıldız adayları çıkarıp ardından Türk futboluna her yönüyle yıldız isimleri kazanacağız. Trabzonspor şu an bütçesinin binde 7’sini altyapıya ayırıyor. Biz yıllık gelirin yüzde 10’unu altyapıya ayıracağız. Bu da 7.5 milyon TL’ye tekabül ediyor. Bunu sadece tesislerdeki altyapıya değil, Trabzon amatörüne de ayıracağız. Trabzonspor ekonomisinin refahı için alt yapıya yönelmek olmazsa olmazdır” dedi. 
 
BU İMAJI VERMEK TRABZONSPOR’A HAKARET
Trabzonspor Kulüp Başkan Adayı Prof. Dr. Hakan Kulaçoğlu, Trabzonspor Kulübünün batmış gibi gösterilmesinin hakaret olarak değerlendirerek şunları söyledi: “Trabzonspor batmadı ki; bu kulübün yıllık 75 Milyon TL’lik geliri var. Trabzonspor camiasının parayı konuşması görgüsüzlüktür. Kamuoyu önünde yalan ve yanlış şekilde Trabzonspor’un battığı şeklinde imaj verilmesi hakarettir. Trabzonspor’un kısa vadede ödemesi gereken sıcak parayı gelecek olan yönetim bulur. Önemli olan doğru politikayla borcu sıfırlamaktır. Biz de 1+2+3 yıllık projemizle bunu başaracağımızı vaat ediyorum” dedi.
 
“ÖZKAN SÜMER’İ ARADIM VE…”
Kongrenin iptal edilmesi yönünde yapılan çalışmalarla ilgili Kulüp Eski Başkanı Özkan Sümer’i aradığını dile getiren Kulaçoğlu, “Sayın Sümer böyle bir çaba içerisine girmişti. Kendisini aradım ve, “Siz Mehmet Ali Yılmaz’a karşı aday olduğunuzda biz kongreyi iptal etmeye mi çalıştık?” dedim. Bu tip olaylar camiamıza yakışmıyor. Sayın Özkan Sümer, kulüpte devrim yapmıştır ama yaptığı devrimin de altında kalmıştır. Ayrıca ben şunun da sözünü veriyorum: Trabzonspor Başkanı olduktan sonra kulübün maaşlı elemanı olarak çalışmayacağım, siyasete de girmeyeceğim” dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler