Brezilyalı Alanzinho sakatlandı

Çarşamba günü deplasmanda Galatasaray ile rövanş maçına çıkacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bugün yaptığı antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta Bordo-Mavili takımın Brezilyalı oyuncusu Al

Brezilyalı Alanzinho sakatlandı

Çarşamba günü deplasmanda Galatasaray ile rövanş maçına çıkacak olan Trabzonspor bu maçın hazırlıklarını sürdürüyor.

 

Mehmet Ali Yılmaz tesislerinde bugün yaptığı antrenmanın son bölümünde yapılan çift kale maçta Bordo-Mavili takımın Brezilyalı oyuncusu Alanzinho, Buruk Yılmaz ile girdiği ikili mücadele sonrasında sakatlandı.

 

Sol ayağına aldığı darbe sonucunda yere yığılan Alanzinho’ya ilk müdahaleyi kulüp doktoru Hakan Ayaz yaptı. Daha sonra bu oyuncu idmanı yarıda bırakarak soyunma odasının yolunu duttu.

 

Alanzinho’nun Galatasaray maçında takımdaki yerini alıp alamayacağı ise yapılacak olan kontroller sonrasında belli olacağı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor