Böyle de fark atılmaz ki!

 Basketball Arena'da oynanan maça “Rüya Takım”, Chandler, Durant, Lebron, Kobe Bryant, Chris Paul 5'iyle, Nijerya ise Skinn, Diogu, Aminu, Obasohan ve Oyedeji ile başladı. Karşılaşmanın ilk 3 dakikasında Kobe Bryant ve Kevin Durant'ın sayılarıyla rakibine

Böyle de fark atılmaz ki!

 

Basketball Arena'da oynanan maça “Rüya Takım”, Chandler, Durant, Lebron, Kobe Bryant, Chris Paul 5'iyle, Nijerya ise Skinn, Diogu, Aminu, Obasohan ve Oyedeji ile başladı. Karşılaşmanın ilk 3 dakikasında Kobe Bryant ve Kevin Durant'ın sayılarıyla rakibine 13-0 üstünlük sağlayan ABD, periyodu da 49-25 önde bitirdi. Diogu'nun skor yükünü çektiği Nijerya'nın farkı engelleme çabaları sonuç vermedi ve ABD devreyi 78-45 üstün tamamladı.

 

25. dakikada durumu 100-54 yapan ABD, yüksek 3'lük yüzdesiyle etkili oyununu sürdürdü ve 3. periyodu 119-62 önde geçti. Maç boyunca sık sık seyircilerden alkış alan ABD, baştan sona rahat götürdüğü mücadeleyi 156-73 kazandı.

 

“Rüya Takım”, 3 sayılık atışlarda yüzde 63 (29/46) başarı oranı yakalarken, maç boyunca 38 ribaund ve 12 top çalmayla oynadı. ABD'de 14 dakika 29 saniye oyunda kalan Carmelo Anthony, 37 sayıyla en skorer isim olurken, Westbrook 21, Kobe Bryant 16 sayı üretti. Deron Williams 11, Chris Paul 7, Kevin Durant da 6 asistle oynadı. “Rüya Takım” mücadele boyunca 20 atış kaçırdı. A Grubu'ndaki maçlarında 3'te 3 yapan ABD, 4 Ağustos Cumartesi günü Litvanya ile karşılaşacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor