Böyle bir kazanma şekli yok! 58-0

 İngiltere'de oynanan bir amatör küme karşılaşmasında Wheel Power FC takımı, Nova 2010 FC'yı 58-0 yenerek eşine az rastlanır bir galibiyete imza attı.Karşılaşmanın ilk yarısında 20 gol kaydeden Wheel Power, 38 golü ise ikinci yarıda kaydederek rakibini ad

Böyle bir kazanma şekli yok! 58-0

 

İngiltere'de oynanan bir amatör küme karşılaşmasında Wheel Power FC takımı, Nova 2010 FC'yı 58-0 yenerek eşine az rastlanır bir galibiyete imza attı.

Karşılaşmanın ilk yarısında 20 gol kaydeden Wheel Power, 38 golü ise ikinci yarıda kaydederek rakibini adeta gole boğdu. Mücadelede takımın forveti Robbie Bowker 18 gol kaydederken kardeşi Stuart ise rakip filelere gönderdiği 10 golle maça damgasını vuran isim oldu. Öte yandan bu karşılaşma Britanya rekorunun da Wheel Power takımına geçmesini sağladı.

Bir futbol maçında kaydedilen en farklı galibiyet Madagaskar Ligi'nde Adema AS ile Stade Olympique de L' Emyrne oynanan karşılaşmada kaydedildi. Adema AS rakibini 149-0 yenerek karşılaşmanın Guinnes rekorlar kitabına girmesini sağladı. Kaynaklara göre karşılaşmanın başında yaşanan kavganın ardından L' Emyrne takımı oyuncuları tüm golleri kendi kalelerine atarak maçın rekorlar kitabına girmesini sağladı.

Milli takım bazında resmi olarak alınan en farklı sonuç ise 2001 yılında Avustralya'nın Samoa'yı 31-0 mağlup ettiği karşılaşmada kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor