Böyle ayrılmak istemem

Çok cazip bir teklif gelmesi halinde gözden çıkarılacak olsa da kampa davet edilecek Avusturyalı ile bizzat Sportif Direktör Ünal Karaman ve Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın görüşeceği bildirildi. Janko’nun da Trabzonspor ile ilgili olarak menacerine, “Be

Böyle ayrılmak istemem
Çok cazip bir teklif gelmesi halinde gözden çıkarılacak olsa da kampa davet edilecek Avusturyalı ile bizzat Sportif Direktör Ünal Karaman ve Teknik Direktör Mustafa Akçay’ın görüşeceği bildirildi.
 
Janko’nun da Trabzonspor ile ilgili olarak menacerine, “Benim şehirle, oradaki taraftarlarla hiçbir problemim olmadı. Ancak bana şans verilmedi ve bu nedenle kendimi gösterme fırsatı bulamadım. Eğer yeni yönetim ve teknik direktör benimle devam etmeyi düşünürse Trabzonspor’dan bu şekilde ayrılmayı hiç istemem” mesajını ilettiği öğrenildi. Bu gelişmeler doğrultusunda Janko dışında birkaç yabancıya daha benzer şansların verileceği vurgulandı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor