Bosingwa'dan olumsuz haber!

 Trabzonspor için İstanbul'a gelen Portekizli yıldız futbolcu Josa Bosingwa ile bordo-mavili kulüp yaptığı ilk görüşmede sonuç alamadı.Trabzonspor, Florent Malouda transferinin ardından ses getirecek başka bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlıklarını ya

Bosingwa'dan olumsuz haber!

 Trabzonspor için İstanbul'a gelen Portekizli yıldız futbolcu Josa Bosingwa ile bordo-mavili kulüp yaptığı ilk görüşmede sonuç alamadı.


Trabzonspor, Florent Malouda transferinin ardından ses getirecek başka bir ismi daha kadrosuna katmaya hazırlıklarını yaparken, 2008-2012 yılları arasında İngilteri'nin Chelsea takımında forma giyen, son olarak da yine aynı ülkede Queens Park Rangers'da forma giyen Portekizli 31 yaşındaki Jose Bosingwa, akşam saatlerinde İstanbul'a getiren bordo-mavili kulüp oyuncu ile yaptığı ilk görüşmelerde sonuç alamadı. Geçe geç saatlere kadar süren pazarlıklar sonrası belli bir noktada buluşamayan taraftarlar bugün tekrar görüşmek için bir araya gelecekler. Yapılacak olan son görüşmenin ardından yıldız oyuncunun Trabzonspor imza atıp-atmayacağı belli olacak. Oyuncunun alacağını haftalık istemesi ve bu rakamın yüksek gelmesi bordo-mavilileri düşünmeye itti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor