Bosingwa'dan müjdeli haber!

Sezon öncesi Orduspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve iyileşmesi için yoğun tedavi programı uygulanan Bosingwa'dan müjdeli haber geldi.Sağlık heyetinden alınan bilgiye göre, tecrübeli defans oyuncusunun tamamen iyileştiği ve 15 Eylül’de Karabük

Bosingwa'dan müjdeli haber!

Sezon öncesi Orduspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan ve iyileşmesi için yoğun tedavi programı uygulanan Bosingwa'dan müjdeli haber geldi.

Sağlık heyetinden alınan bilgiye göre, tecrübeli defans oyuncusunun tamamen iyileştiği ve 15 Eylül’de Karabükspor ile oynanacak lig maçında oynayabileceği öğrenildi. Bu arada teknik heyet, son maçlarda defansın yaptığı hatalardan dolayı oyuncuların dikkatini çekecek. Beşiktaş ve Akhisar Belediye maçlarının görüntülerini hem takım halinde hem de tek tek izlettirecek olan teknik heyet futbolcuların nasıl davranmaları gerektiğini anlatacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler