Bosingwa ve Malouda Trabzon'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bir süredir ilgilendiği Queens Park Rangers'tan Jose Bosingwa'yı Trabzon'a getirdi.Bordo-mavili kulubün, 31 yaşındaki Kongo asıllı Portekizli sağ bekle yaptığı transfer görüşmesinin ardından yıldız oyuncu Trabz

Bosingwa ve Malouda Trabzon'da

Transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, bir süredir ilgilendiği Queens Park Rangers'tan Jose Bosingwa'yı Trabzon'a getirdi.

Bordo-mavili kulubün, 31 yaşındaki Kongo asıllı Portekizli sağ bekle yaptığı transfer görüşmesinin ardından yıldız oyuncu Trabzon'a geldi.
 
Bu arada Bosinngwa ile birlikte daha önce transfer edilen ve Trabzonspor ile sözleşme imzalayan  Malouda'da  menejeri ve avukatlarıyla birlikte Trabzon'a geldi.
 
İki futbolcuyu Trabzon havalimanında çok sayıda taraftar büyük bir coşkuyla karşıladı. Meşale yakan taraftarlar iki futbolcuya da tezahüratlarla sevgi gösterilerinde bulundular.
 
Malouda  ve Bosingva gördükleri ilgi karşısında bir süre şaşkınlık yaşarken iki futbolcuda sevgi gösterilire selamlayarak karşılık verdi.Malouda ve Bosingwa havalimanından doğruca geceyi gecirecekleri otele gittiler
 
Yönetim iki futbolcu için Avni Aker stadında imza töreni yapmaya hazırlanırken,forvet için düşünülen ismede imzaya yetiştirmeye çalışıyor
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor