Bosingwa tamam ama!...

Trabzonspor transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a getirdiği Bosingwa ile büyük ölçüde anlaştı. Ancak yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle transfer bekletiliyor.Edinilen bilgilere göre Portekizli savunma oyuncusu Jose Bosingwa, görüşmelerin ilk

Bosingwa tamam ama!...

Trabzonspor transfer görüşmeleri yapmak için İstanbul'a getirdiği Bosingwa ile büyük ölçüde anlaştı. Ancak yabancı kontenjanındaki doluluk nedeniyle transfer bekletiliyor.

Edinilen bilgilere göre Portekizli savunma oyuncusu Jose Bosingwa, görüşmelerin ilk aşamasında bordo mavili kulüpten haftalık 75 bin Euro talep etti, daha sonra ise yıllık 2 milyon Euro’ya kadar indiği öğrenildi. Bu şartlarda transferin gerçekleşmeyeceğini belirten bordo mavili yöneticilerin resti karşısında geri adim atan Bosingwa, ardından İstanbul’dan ayrıldı. Yönetimin Bosingwa ile kesin anlaşmayı imzalamak için yabancı kontenjanını boşaltmayı planladığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor