Bosingwa oynayacak mı?

Orduspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Portekizli yıldız, teknik direktör Mustafa Akçay tarafından Beşiktaş karşısında riske edilmeyecek .Ligin ilk maçında bugün Beşiktaş’la deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’da Portekizli yıldız oyuncu B

Bosingwa oynayacak mı?

Orduspor ile yapılan hazırlık maçında sakatlanan Portekizli yıldız, teknik direktör Mustafa Akçay tarafından Beşiktaş karşısında riske edilmeyecek .


Ligin ilk maçında bugün Beşiktaş’la deplasmanda karşılaşacak olan Trabzonspor’da Portekizli yıldız oyuncu Bosingwa forma giyemeyecek. Hafta arası Orduspor ile yapılan hazırlık maçında sol ayak bileğinden sakatlanan Bosingwa’da, çekilen MR’ı sonrası bilek kısmında dış bağ yaralanması tespit edilmişti. Sağlık ekibi tarafından tedavisine başlanan tecrübeli futbolcu, dün Bordo-Mavili takımın kafilesinde yer almasına rağmen, teknik direktör Mustafa Akçay tarafından bu dev maçta riske edilmeyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor