Bordolu-Mavili idman günlüğü

Trabzonspor Hollanda kampının 2. bölümünü Vaals Kasabasında sürdürüyor. Bordo-mavililer bu sabah teknik direktör Şenol Güneş nezaritinde yaklaşık iki saate yakın süren teknik taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.Sabahki yapılan antremanda yeni transferlerin

Bordolu-Mavili idman günlüğü

Trabzonspor Hollanda kampının 2. bölümünü Vaals Kasabasında sürdürüyor. Bordo-mavililer bu sabah teknik direktör Şenol Güneş nezaritinde yaklaşık iki saate yakın süren teknik taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı.

idman1.20120717141019.jpg

Sabahki yapılan antremanda yeni transferlerin takıma uyumunun daha iyi olduğu gözlenirken, idmanda Yasin hafif bir sakatlık geçirdi. Yasin'e ilk müdahale sahada yapılırken genç futbolcunun ciddi bir sakatlığının olmaması rahat nefes aldırdı. 

idman2.20120717141038.jpg

 

Vaals Kasabasında yapılan idmana  izinli olan Emre katılmazken, Aykut takımdan ayrı olarak çalıştı. 

idman3.20120717141051.jpg

 

Öte yandan çalışmalarını salonda sürdüren kaptan Tolga'da takım ile birlikte çalışmalara başladı. 

idman4.jpg

Trabzonspor 'un neşe içersinde geçen sabahki çalışmasında teknik direktör Şenol Güneş  dahil herkes kahkahalara boğuldu. Volkan ise oynadığı kolbastı ile dikkat çekti 

Bordo mavililer antrenmanın ikinci bölümde ise iki takım halinde kendi aralarında çiftlikte mac yaptılar.

Karşılaşma 1-1 berabere biterken, beyaz takımın golünü Volkan, kırmızı takımın golünü ise Halil Altıntop kaydetti

HABER: Soner DOKSANBİR / Haber61.Net / Vaals

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor