Bordo-Mavi tişörtüyle dikkat çekti

  Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yatara, İstanbul’a geldi. Bordo-mavi kıyafetiyle dikkat çeken Yattara, Türkiye’yi çok özlediğini, kendisine birçok takımdan teklifler geldiğini ancak henüz hiçbir takımla anlaşmadığını söyledi. Bursaspor ve Mersin İdm

Bordo-Mavi tişörtüyle dikkat çekti

 

 Trabzonsporlu eski futbolcu İbrahim Yatara, İstanbul’a geldi. Bordo-mavi kıyafetiyle dikkat çeken Yattara, Türkiye’yi çok özlediğini, kendisine birçok takımdan teklifler geldiğini ancak henüz hiçbir takımla anlaşmadığını söyledi. 

yattara45.gif

Bursaspor ve Mersin İdman Yurdu ile adı sık sık anılan Trabzonspor’un eski futbolcusu Yattara, akşam saatlerinde İstanbul’a geldi. Geçen sezon Suudi Arabistan'ın Al Shabab takımında forma giyen Yattara’ya havalimanında bulunan vatandaşların yoğun ilgi gösterdi. Yıldız futbolcu, hayranlarıyla fotoğraf çektirdi.
yattaracocuk1.gif

Üzerinde giydiği Bordo-mavili çubuklu tişörtüyle dikkat çeken Yattara, transferi hakkında açıklamalarda bulundu. Gineli oyuncu, Türkiye’yi çok özlediğini belirterek, “Türkiye’de her şeyi özledim. Ben her zaman Türkiye liginde oynamak istiyorum. İnşallah bu sene olacak. Transferim konusunda hiçbir şey bilmiyorum. Görüşmeler yapacağız” dedi.

yattaracocuk.gif
 

Bir basın mensubunun “Bursaspor ile anlaştın mı ?” sorusuna Yattara, “Bursaspor çok iyi bir takım. Bu sene Avrupa’da da mücadele edecekler. Bursaspor’u yakından tanıyorum. Herkes Bursaspor forma giymek ister ama o konu da ben şu anda hiçbir şey söyleyemiyorum. Türkiye’de başka kulüplerden gelen teklifler de var. Bir kulübe imza atarsam o zaman herkesin haberi olur” diye cevap verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor