“Bordo-Mavi Kalpler” birarada

Trabzonspor Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu ve Kaptan Tolga Zengin, Trabzonsporlu oyuncuların önderlik ettiği Bordo-Mavi Kalpler projesi kapsamında gençlerle bir araya geldi.Trabzon Yetiştirme Yurdu’nda düzenlenen söyleşiye katılan Boğuşlu ve Zengin, gençl

“Bordo-Mavi Kalpler” birarada

Trabzonspor Kaleci Antrenörü Alper Boğuşlu ve Kaptan Tolga Zengin, Trabzonsporlu oyuncuların önderlik ettiği Bordo-Mavi Kalpler projesi kapsamında gençlerle bir araya geldi.

Trabzon Yetiştirme Yurdu’nda düzenlenen söyleşiye katılan Boğuşlu ve Zengin, gençlerin sorularını içtenlikle yanıtlayarak, bol bol imza dağıttılar.

450.20120130112008.jpg

Kaptan Tolga Zengin gençlerle birlikte olmanın kendisini mutlu ettiğini belirterek, “Yoğun program içerisinde büyük verdiğimiz projeye de katkı yapmaya çalışıyoruz. Bu projede inşallah amacımıza ulaşırız ve ileriye daha iyi nesiller yetiştirebiliriz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler