Bordo-Mavi "Çekiçler" Premier'de

İngiltere Championship Play-Off Final karşılaşmasında karşı karşıya gelen Blackpool ve West Ham United'ın nefes kesen mücadelesi sonucunda gelecek sezon Premier Lig'de yer alacak üçüncü takım belli oldu. İngiltere Championship Play-Off final maçında Black

Bordo-Mavi "Çekiçler" Premier'de

İngiltere Championship Play-Off Final karşılaşmasında karşı karşıya gelen Blackpool ve West Ham United'ın nefes kesen mücadelesi sonucunda gelecek sezon Premier Lig'de yer alacak üçüncü takım belli oldu.

 

İngiltere Championship Play-Off final maçında Blackpool ile West Ham United, Londra'da kozlarını paylaşırken Reading ve Southampton'ın ardından Premier Lig'e yükselen üçüncü takım Blackpool'u 2-1 mağlup eden West Ham United oldu.

 

Wembley Stadı'nda oynanan ve Premier Lig'e yükselen üçüncü takımı belirleyen dev finalde West Ham United, Carlton Cole ve Vaz Te'nin attığı gollerle Blackpool'u yenerek bir sene aradan sonra tekrar Premier Lig'e yükselmeyi başardı. Blackpool'un tek golünü ise 48. dakikada Thomas Ince kaydetti.

 

Hakem Howard Webb'in yönettiği karşılaşma nefesleri keserken Championship'te 2011-12 sezonunu ilk ikide bitiren Reading ve Southampton'tan sonra Premier Lig'e yükselen üçüncü takım West Ham United oldu.

 

2010-2011 sezonunda Premier Lig'i 19. sırada bitiren Blackpool ve 20. sırada tamamlayan West Ham United, küme düşmüş ve bu sezon Championship'te Play-Off'lara kalmayı başarmışlardı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler