'Boğaz'ın Boğası' ayağa kalkıyor

 İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ünlü boksör Sinan Şamil Sam'a, kız kardeşinden alınacak karaciğer dokusu nakledilecek. WBC Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu unvanına sahip olan ve eld

'Boğaz'ın Boğası' ayağa kalkıyor

 

İnönü Üniversitesi Turgut Özal Tıp Merkezi'nde karaciğer yetmezliği nedeniyle tedavi gören ünlü boksör Sinan Şamil Sam'a, kız kardeşinden alınacak karaciğer dokusu nakledilecek.
 
WBC Dünya Kıtalararası Ağır Sıklet Boks Şampiyonu unvanına sahip olan ve elde ettiği başarılarla "Boğaz'ın Boğası" olarak adlandırılan Sinan Şamil Sam, yaptığı açıklamada, karaciğer yetmezliği nedeniyle bir süredir rahatsız olduğunu belirterek, tek istediğinin sağlığına kavuşmak olduğunu ve ringe çıkıp dövüşmeyi artık düşünmediğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor