Blatter: Bunu TFF açıklayabilir

Türkiye Fubol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile biraraya geldi. FIFA'nın Zürih'teki merkezinde TSİ 10.00'da başlayan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü. TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Genel Sekreteri Prof.Dr. Emr

Blatter: Bunu TFF açıklayabilir

Türkiye Fubol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, FIFA Başkanı Sepp Blatter ile biraraya geldi.

 

FIFA'nın Zürih'teki merkezinde TSİ 10.00'da başlayan görüşme yaklaşık 1 saat sürdü.

 

TFF 2. Başkanvekili Servet Yardımcı ve TFF Genel Sekreteri Prof.Dr. Emre Alkin de katıldığı görüşmenin nezaket ziyaretinden ibaret olduğu bildirildi.

 

Yıldırım Demirören'in başkanlığa seçilmesi nedeniyle Sepp Blatter'i ziyaret ettiği ve tanışma toplantısı haline dönüştüğü söylenirken, TFF heyeti Blatter ile görüştükten sonra ayrı bir odada kendi aralarında kısa süreli bir durum değerlendirme toplantısı yaptı.

45.20120606145451.jpg

Başkan Blatter ve Yıldırım Demirören'in gazetecilere açıklama yapmayacağını ilettilirken basın mensupları da FIFA'nın merkez binasından dışarıya çıkarıldı.

 

Bu görüşme bir tanışma toplantısı ve kısa süren bir temas olsa da Türkiye'nin 2020 Avrupa futbol şampiyonasına evsahipliği yapmak istemesi ve 11 aydır süren şike davasının da birer cümle ile konuşulduğu öğrenildi.

 

FIFA basın müşaviri Alex Stone, Türk medyasının görüşme talebini Blatter'e ilettiğini ancak Blatter'in görüşme talebini olumlu karşılamadığını bildirdi.

Blatter, Stone aracılığıyla şu açıklamada bulundu "TFF adına bir demeç vermem mümkün değil. Bu ziyareti TFF talep etti. Görüşmenin içeriğini de ancak onlar açıklayabilir."

 

Alex Stone görüşme ile ilgili olarak 2020 yılında yapılacak dünya futbol şampiyonasına Istanbul'un aday olduğunu hatırlatarak, "bu konu da görüşmede gündeme gelmiş olabilir" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler