Bize her yer adliye!

 Trabzonspor Kulübü hukuk bürosu şu günlerde vızır vızır çalışıyor. Yaklaşık 40’ın üzerinde davaya bakan Trabzonspor’un hukukçuları şike süreci haricinde futbolcuların alacaklarından Trabzonspor’un marka değerlerine varıncaya kadar birçok adli konu ile il

Bize her yer adliye!

 

Trabzonspor Kulübü hukuk bürosu şu günlerde vızır vızır çalışıyor. Yaklaşık 40’ın üzerinde davaya bakan Trabzonspor’un hukukçuları şike süreci haricinde futbolcuların alacaklarından Trabzonspor’un marka değerlerine varıncaya kadar birçok adli konu ile ilgili hukuksal arayışını sürdürüyor.

40 dava arasında en eski dava 2001 yılına dayanırken an dikkat çekici dava ise Trabzonspor’un karşılaşmaları oynadığı Hüseyin Avni Aker stadında Çakır Kotbaş’ın Bordo Mavili kulübe açmış olduğu dava. Kotbaş kendisinden izin alınmadan eserinin Avni Aker’de çalındığını iddia etti ve süreci mahkemeye taşıdı.

Olayı ilginç kılan bölüm ise tanıkların dinlenmesi bölümü zira stadda maç izlemeye gelenlerin tamamı tanık olabilir...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler