"Biz yanlız adamlarız"

Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı penaltılarda 5-3 yenerek elediği karşılaşmada 2 penaltı atışını kurtararak takımının grup aşamasına geçmesinde büyük rol oynayan Tolga Zengin maçla ilgili açıklamalarda bulundu.Tolga Zengin maçla ilgili değerlendirmesinde galib

"Biz yanlız adamlarız"

Trabzonspor'un Kasımpaşa'yı penaltılarda 5-3 yenerek elediği karşılaşmada 2 penaltı atışını kurtararak takımının grup aşamasına geçmesinde büyük rol oynayan Tolga Zengin maçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Tolga Zengin maçla ilgili değerlendirmesinde galibiyeti takım olarak aldıklarını belirtirken ''Kaleciler her zaman yalnız adamlardır. Ama işimiz de bu. Biz görevimizi yapıyoruz. Bu takımda oynayan oynamayan herkes maçın kahramanıdır. Bir başarı varsa hepimizindir. Nasıl başarısızlıkta hepimizin oluyorsa. Bugünkü galibiyet de tüm takımındır.'' dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor