Biz çete değiliz!

“Biz çete değiliz. Teşebbüsümüz de yok, işlediğimiz suç da yok. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Biz yolumuza devam ediyoruz. Şu anda aklımızda sadece Lille maçı var”Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı tarihi Lille maçı öncesinde Trabzonspor’un adının şike il

Biz çete değiliz!

“Biz çete değiliz. Teşebbüsümüz de yok, işlediğimiz suç da yok. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Biz yolumuza devam ediyoruz. Şu anda aklımızda sadece Lille maçı var”

Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağı tarihi Lille maçı öncesinde Trabzonspor’un adının şike ile ilgili hazırlanan iddianamede geçmesi yönetimin canını sıktı.

Kulüp Başkanı Sadri Şener ve Asbaşkan Nevzat Şakar’ın daha önce ifade vermelerine karşın Trabzonspor'un özellikle ulusal medya tarafından olayların içine çekilmeye çalışılmasından büyük rahatsızlık duyuyor. Konu ile ilgili konuşan Sadri Şener, herhangi bir çekincelerinin olmadığının altını çizerek “Biz çete değiliz. Teşebbüs de yok işlenen suç da yok” şeklinde ifadeler kullandı.

‘HER ŞEY TRABZON İÇİN’
Trabzonspor Kulübü için bu sıkıntıları çektiklerini de ifade eden Başkan Sadri Şener, “Sonuç olarak bizimiçimiz çok rahat. Çiğ yemedik ki karnımız ağrısın. Biz yolumuza devam ediyoruz. Böyle bir kritik dönemde sadece aklımızda Şampiyonlar liginde oynayacağımız Lille maçı var.

Trabzonspor sadece kendi için değil Türkiye için tarihi bir maça çıkacak. Fransa’dan tur atlayıp Trabzon’a dönmek istiyoruz. Ülkemizin gururu olacağız. Trabzonspor büyüyor, büyümeye de devam edecek. Bunu kimse engelleyemeyecek” dedi.

ŞENER'E TEDBİR KONDU
İddianamede adı geçen ve Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevk edilen Trabzonspor Başkanı Sadri Şener ile Asbaşkan Nevzat Şakar’a da seyirden men cezası geldi

Şike soruşturmasında iddianamenin tamamlanmasının ve mahkemeye gönderilmesinin ardından şüpheli isimler için verilen seyirden men cezası Trabzonspor’a da yansıdı. Dosyada adı geçen Sadri Şener ve Nevzat Şakar, Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu’na tedbirli olarak sevk edildi. Son durumla birlikte Şener ve Şakar’ da statlara girmesi engellenen isimler arasında yer aldı.

Bu kararın ardından Başkan ve Asbaşkan Bordo-Mavili takımın Türkiye’de oynayacağı hiçbir maçı stadyumdan izleyemecek. Bu arada Şener va Şakar’ın yasağın kaldırılması için mahkemeye başvurup itiraz edeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Spor