Biz biliyoruz Rıdvan Dilmen

Türkiye A milli takımı Macaristan ile birlikte İstanbul’da 1 –1 berabere kalması Milli takımı zor duruma soktu. Karşılaşma sırasında Milli Takımın kalesini koruyan Trabzonspor’un yıldız kalecisi Onur Recep Kıvrak’ın muhteşem kurtarışı ise tüm Ülkeyi kendi

Biz biliyoruz Rıdvan Dilmen

Türkiye A milli takımı Macaristan ile birlikte İstanbul’da 1 –1 berabere kalması Milli takımı zor duruma soktu. Karşılaşma sırasında Milli Takımın kalesini koruyan Trabzonspor’un yıldız kalecisi Onur Recep Kıvrak’ın muhteşem kurtarışı ise tüm Ülkeyi kendine hayran bırakmasına neden oldu. Karşılaşmanın 23. Dakikasında Kaleci Onur ile karşı karşıya kalan Macarlı oyuncuların şutlarını adeta bir dev gibi kalesinden uzaklaştıran Onur Eski Fenerbahçeli Rıdvan Dilmen’in de gündeminde yer altı. 

Bir çok yorumcunun beğenisini alan Onura için açıklama yapan Dilmen, “ Onur Muhteşem bir kaleci. Saniyede iki kez gol kurtardı. Bugün oynayan oyuncularımıza baktığımızda kalecimiz iyiydi. Maçın 23. Dakikasında Adamlar bom boş kalmış. Onlar vuruyor. Onur çıkartıyor. Hemen reaksiyon gösterip yeniden çıkartıyor. Buda onun ne kadar muhteşem bir kaleci olduğu gösteriyor.”dedi. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor