Biraz da kulübede Olcan

 Trabzonspor’da peş peşe gelen kötü sonuçların ardından, Şenol Güneş kadroda revizyona gitmek için kolları sıvadı. Deneyimli çalıştırıcı, hafta içerisindeki idmanlarda Akhisar Belediye maçında bazı futbolcuları kulübeye çekeceğinin sinyallerini vermişti.

Biraz da kulübede Olcan

 

Trabzonspor’da peş peşe gelen kötü sonuçların ardından, Şenol Güneş kadroda revizyona gitmek için kolları sıvadı. Deneyimli çalıştırıcı, hafta içerisindeki idmanlarda Akhisar Belediye maçında bazı futbolcuları kulübeye çekeceğinin sinyallerini vermişti. Güneş, kadroyu büyük ölçüde belirledi. Kasımpaşaspor maçında harika frikik golüyle galibiyeti getiren ve eleştirilere yanıt veren Olcan Adın, ardından yine düşüşe geçti. Özellikle Bursaspor ve Antalyaspor karşılaşmalarındaki futboluyla, sahadaki varlığıyla yokluğu belli olmadı. Şenol Güneş’in de Olcan’ın performansını yeterli bulmadığı ve bu nedenle bu akşamki karşılaşmada 27 yaşındaki futbolcuyu yedek kulübesinde oturtacağı öğrenildi.
 
Sapara formaya kavuşuyor
 
Marek Sapara, geçtiğimiz hafta grip olduğu için kadroda yer almamıştı. Onun yerine forma giyen Adrian ise başarılı futboluyla göz doldurmuş ve takımının tek golünü kaydetmişti. Akhisar karşısında bu iki oyuncudan hangisinin yedek kalacağı merakla bekleniyordu. Ancak Şenol Güneş, iki yıldızını da ilk 11’de görevlendirecek. Olcan’ı yedeğe çekeceği için, Adrian’ı sol kanada yakın oynatacak. Sakatlandıktan sonra iyileşmesine rağmen bir türlü ilk 11’deki yerine dönemeyen Serkan Balcı’nın da hasreti bitiyor. Geçtiğimiz hafta Ondrej Celustka’nın görev yaptığı sağ bekte bu akşam tecrübeli futbolcu oynayacak.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler