Birand: Aziz bey neden tutuklandı?

Usta gazeteci Birand, şike soruşturması ile gerçekleştirilen tutuklamalara tepkiliRahatsızlığı nedeniyle uzun bir süre medyadan uzaklaşan ve 28 Şubat'la ilgili yeni belgesel çalışmasına yoğunlaşan gazeteci Mehmet Ali Birand, bu akşam ekranlara dönüyor.Cnn

Birand: Aziz bey neden tutuklandı?

Usta gazeteci Birand, şike soruşturması ile gerçekleştirilen tutuklamalara tepkili

Rahatsızlığı nedeniyle uzun bir süre medyadan uzaklaşan ve 28 Şubat'la ilgili yeni belgesel çalışmasına yoğunlaşan gazeteci Mehmet Ali Birand, bu akşam ekranlara dönüyor.

CnnTürk ekranlarında yeni sezona merhaba diyen Ayşenur Arslan'ın sunduğu Medya Mahallesi'ne konuk olan Birand, şike soruşturması konusunda önemli açıklamalarda bulundu.

YENİ SEZON BENİ KORKUTUYOR
'Ben bu yılki maçlardan çok korkuyorum. Taraftara hakim olamazsınız. Taraftarlar çıkıp şikeci diye tezahürat yaptığında ortalık karışacak. Bu süreci ne TFF ne de diğerleri iyi yönetemedi' şeklinde konuşan fanatik Galatasaraylı Birand, 'UEFA'nın bizim işlerimize çok fazla karıştığı izlenimi vermiyor ama UEFA diyor ki şikenin kokusu dahi olsa cezalandır diyor. Şike bütün sezonu kapsayacak' dedi.

Mehmet Ali Birand sözlerini şöyle tamamladı:

AZİZ YILDIRIM'IN TUTUKLANMASINA NE GEREK VARDI
'Yani Aziz Yıldırım'ın tutuklanmasına ne gerek var? O tutuklanma, bunun içine Ergenekon ve Balyozları da koyuyorum. Ben Ergenekon'da ve Balyoz'daki davaları çok önemsiyorum. Bir süre sonra Türkiye çok büyük cezalar yiyecek. Daha neyi ispat ettiğiniz belli olmanda bu kadar tutuklanmalar. Aziz Yıldırım kaçacak mı yapmayın.'

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler