Bir veto da Şenol Güneş'ten

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, tıpkı başkan Şener gibi G.Saraylı futbolcunun transferini istemediğini dile getirdi. Dört bir koldan forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Milan Baros'un transfer edilebilece

Bir veto da Şenol Güneş'ten

Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, tıpkı başkan Şener gibi G.Saraylı futbolcunun transferini istemediğini dile getirdi.

 

Dört bir koldan forvet arayışlarını sürdüren Trabzonspor'da, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Milan Baros'un transfer edilebileceği iddiaları tartışma yarattı.

 

Teknik patron Şenol Güneş'in de, tıpkı başkan Şener gibi Baros transferine temkinli yaklaştığı belirtildi. Baros'un Galatasaray'dan aldığı yıllık yaklaşık 2.3 milyon Euro'luk ücretin bordo mavilileri düşündüren en önemli unsur olduğu, Güneş'in takım içindeki dengeleri bozmamak adına yüksek ücretli oyuncu transferine karşı çıktığı vurgulandı. Baros'un ücretinin yarı yarıya azalması durumunda bu transfere sıcak bakılabileceği öğrenildi.

 

Forvetsiz geçen 25 dakika çıldırttı

Karabükspor maçı sonrası Trab-zonspor'da, UEFA Avrupa Ligi Play-Off turundaki Videoton karşılaşması öncesi moraller bozuldu. Vittek'i oyundan alırken Barış'ı sahaya süren teknik direktör Şenol Güneş de yaklaşık 25 dakika süreyle takımı forvetsiz oynattığı için eleştiri aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler