"Bir mağlubiyet bizi yıkmaz!"

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Akhisar Belediyespor maçının ardından moralleri bozulan oyuncularını uyardı, "Bir mağlubiyet bizi yıkmaz, güçlendirir" dedi.Milli maçlar nedeniyle lige verilecek aranın ardından camiaya çok farklı bir takım izle

"Bir mağlubiyet bizi yıkmaz!"

Trabzonspor teknik direktörü Mustafa Akçay, Akhisar Belediyespor maçının ardından moralleri bozulan oyuncularını uyardı, "Bir mağlubiyet bizi yıkmaz, güçlendirir" dedi.

Milli maçlar nedeniyle lige verilecek aranın ardından camiaya çok farklı bir takım izlettirmeyi amaçlayan teknik direktör Akçay, Akhisar Belediyespor deplasmanında alının mağlubiyet sonrası moralleri bozulan oyuncularına da uyarılarda bulundu, "Bu mağlubiyeti hiçbirimiz beklemiyorduk. Ama bir mağlubiyette bizi yıkmaz, hatta güçlendirir. Hatalarımızdan dersler çıkarmalıyız. Kendimizi affettirmek bizim elimizde" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler