Bir kere de lafının arkasında Ol

 Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi.Selçuk, kalan 3 maçta kazanabilecekleri dokuz puanları olduğunu ve şanslarını sonuna kadar kullanacaklarını ifa

Bir kere de lafının arkasında Ol

 

Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Selçuk İnan, İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçının ardından yaptığı açıklamanın yanlış anlaşıldığını söyledi.

Selçuk, kalan 3 maçta kazanabilecekleri dokuz puanları olduğunu ve şanslarını sonuna kadar kullanacaklarını ifade etti.

Selçuk İnan şu Galatasaray Televizyonu'na verdiği özel röportajında şu ifadeleri kullandı: "Dün yapmış olduğum röportajda 'geri kalan maçlarda şansımız olmadığını düşünüyorum' derken aslında ben bundan önceki maçlarda iyi oynadığımızı ama şanssız olduğumuzu belirtmek istemiştim.

Ama galiba yanlış anlaşıldım. Bunun için de gerçekten çok üzgünüm. O yüzden bugün böyle bir açıklama yapmak istedim. Galatasaray taraftarına, Galatasaray camiasına işin aslını anlatmaya çalıştım açıkçası. Yoksa bundan sonra geri kalan maçlarda 9 puanımız var önümüzde. Üç maçı da kazanıp dokuz puan alabiliriz.

Trabzonspor'da da oynadığı dönemlerde söylemleriyle eylemlerinin tutmadığına şahit olunan Selçuk İnan'a diyoruz ki "Selçuk bir kerede çark etme, lafının arkasında dur"

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor