Bir Galatasaray 34.adet 1461 ediyor

 PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı kupa dışına itmesi büyük yankı buldu. Karadeniz ekibinin kadro değeri ile Galatasaray'ınki karşılaştırıldığında ortaya büyük bir uçurum çıktı...PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'un Gala

Bir Galatasaray 34.adet 1461 ediyor

 PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'un Ziraat Türkiye Kupası'nda Galatasaray'ı kupa dışına itmesi büyük yankı buldu. Karadeniz ekibinin kadro değeri ile Galatasaray'ınki karşılaştırıldığında ortaya büyük bir uçurum çıktı...

PTT 1. Lig ekibi 1461 Trabzon'un Galatasaray'ı Türk Telekom Arena'da 2-1 mağlup ederek Ziraat Türkiye Kupası'nın dışına itmesi kamuoyunda büyük yankı uyandırdı.

Galatasaray'ın milyonlarca euroluk kadrosuna rağmen Karadeniz ekibinin kurduğu mütevazı kadrosunun bonservis bedelleri toplamı ise futbolseverleri şaşırttı...

Alman kaynaklı internet sitesi transfermarkt.com'un değerlendirmesine göre oyuncularının bonservis bedelleri toplamı 4 milyon 125 bin euroyu bulan 1461 Trabzon, Galatasaray karşısında bir anlamda imkansızı başardı.

Aynı sitenin değerlerine göre Galatasaray 138 milyon eoruk değeriyle Avrupa'da bu anlamda önemli bir konumda bulunmasına rağmen kupadan elenmekten kurtulamadı.

Karşılaşmada 1461 Trabzon'da bonservisi en yüksek olan isim 400 bin euroyla Trabzonspor'dan kiralanan Sercan Kaya olurken, Galatasaray maçının etkili isimlerinden Yusuf Erdoğan ise 150 bin euroluk bonservis değeriyle dikkat çekti.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Spor