Bir futbolcu şoku daha!

Geçtiğimiz hafta Livorno futbolcusu Piermario Morosini'nin maç içinde geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdiği İtalya İkinci Ligi Serie B'de yine yürekler ağızlara geldi.Nocerina ile Reggina'nın karşı karşıya geldiği mücadelede ev sahibi ekipten Ma

Bir futbolcu şoku daha!

Geçtiğimiz hafta Livorno futbolcusu Piermario Morosini'nin maç içinde geçirdiği rahatsızlık sonucu yaşamını yitirdiği İtalya İkinci Ligi Serie B'de yine yürekler ağızlara geldi.

Nocerina ile Reggina'nın karşı karşıya geldiği mücadelede ev sahibi ekipten Marco İtalya'da önceki hafta Pescara ile yaptıkları maç sırasında kalbi duran ve hayatını kaybeden Livorno oyuncusu Piermario Morosini'nin ardından bu hafta Serie B'de iki kişi daha hastanelik oldu. Nocerina-Reggina karşılaşmasının 47'nci, dakikasında Nocerina oyuncusu Marco Pomante bir anda yere yığıldı. 

 

Hemen futbolcular ve takım doktorlarıyla çevrelenen genç oyuncunun nefes almakta güçlük çektiği belirlendi. Sahaya gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Marco Pomante tedavi altına alındı. Pomante'nin tetkikleri yapıldıktan sonra durumunun iyi olduğu açıklanarak eve gönderildi.

İlk belirlemelere göre futbolcunun oyun sırasında darbe aldığı, buna bağlı küçük bir travma sonucu nefes düzensizliği yaşadığının tahmin edildiği bildirildi. 

 

Sampdoria'yı konuk eden Vicenza Menti Stadyumu'nda da bu kez bir taraftar hastanelik oldu. Maçın ikinci yarısında rahatsızlanan ve 50 yaşında olduğu tahmin edilen Vicenza taraftarına, stadyumda görevli sağlık ekibi hemen müdehale ederek ambulansla Vicenza Devlet Hastanesi'ne ulaştırdı.

Damar tıkanıklığı tespit edilen talihsiz adam yoğun balıma alındı. Durumunun ciddiyetini koruduğu açıklandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler