Bir Çiçek ile bahar gelmez

TRABZON’A henüz bahar gelmedi. Antalyaspor’u yenerek haftalar sonra galip gelerek ateş hattından biraz olsun uzaklaşan Bordo-Mavililer’in gerçek anlamda baharı yaşaması için önündeki Akhisar (D) ve Orduspor maçlarından  da galibiyetle ayrılması gerekiyor.

Bir Çiçek ile bahar gelmez

TRABZON’A henüz bahar gelmedi. Antalyaspor’u yenerek haftalar sonra galip gelerek ateş hattından biraz olsun uzaklaşan Bordo-Mavililer’in gerçek anlamda baharı yaşaması için önündeki Akhisar (D) ve Orduspor maçlarından  da galibiyetle ayrılması gerekiyor. ‘Bir çiçekle bahar gelmez’ diyen Teknik Direktör Tolunay Kafkas da, bu iki kritik maçın kendileri için çok önemli olduğunu belirtti. RAHATLAMAK İÇİN 

“ANTALYA maçı kazanmamız gereken kırılma müsabakasıydı. Kazandığımız için mutluyuz. Bu galibiyet bir moral ve güven vermesi açısından çok değerli” diyen Kafkas, önemli olanın bu çıkışı istikrarlı bir şekilde sürdürmek olduğunu ifade ederek, “Antalyaspor gibi Akhisar ve Orduspor maçları da çok önemli. Bu maçlardan bize gerekli sonuçları alarak, ligde iyice rahatlamak istiyoruz” dedi.
 
KUPA İLE GÖNÜL AL 
KAFKAS, “Bulunduğumuz konum bize yakışmıyor ve bir an önce puan tablosundaki yerimizi en iyi noktaya çıkartmak istiyoruz. Çünkü Trabzonspor bu noktada asla olmamalı. Şimdi Akhisar ve Orduspor maçlarını kazanarak ligde en iyi noktaya çıkmak ardından sezon sonuna kadar kazanan takım olmayı amaçlıyoruz. Ligi de en iyi noktada bitirmek arzusundayız. Ligde rahatladıktan sonra tüm enerjimizi kupayı almaya vereceğiz. Böyle bir sezonda kupayı almak, gönül almak demek. Bunun için önce ligde huzuru bulup ardından kupayı Trabzon’a getirmek için uğraşacağız” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler